tanda 10 yén urgently nu peryogi kelamin

tanda 10 yén urgently nu peryogi kelamin

tanda 10 yén urgently nu peryogi kelamin

Lamun hiji jalma dina wanda goréng, anjeunna swears kalayan sagala na bangor sadayana sabudeureun, anjeun tiasa ngobrol ngeunaan tanda awal kurangna kelamin. Naon gejala séjén characterize kurangna kelamin?

Firstly, hiji jalma anu depresi, éta irritates sadayana sabudeureun. Salila kelamin, haté hiji jalma ngaronjatkeun. Dina tahap ieu, jalma nu narima teu ukur fisik, tapi kapuasan psikologis. Sajaba ti éta, aya produksi endorphins salila kelamin - hormon anu tanggung jawab moods positif. Numutkeun peneliti, hiji wanda alus ieu pakait jeung parobahan hormonal anu lumangsung di jero awak. Dina basa sejen, kelamin alus ngaronjatkeun wanda, jeung jalma nu teu dipikabutuh pikeun eta sangkan usaha husus. Anjeun ngan bersantai sarta seneng-seneng.

Bréh, hiji jalma pangalaman nyeri konstan di wewengkon mana wae. Ngaliwatan baham bisa nyata ngurangan sensitipitas ka nyeri. Sateuacan awal oksitosin orgasme dileupaskeun kana getih. hormon ieu ngarangsang produksi endorphins nu agén radang jeung analgesic (dina pangaruh na bisa dibandingkeun jeung pangaruh morfin). Dina awak bikangna salila kelamin, aya hiji ngembangkeun nyeri éstrogén-suppressing saméméh kareseban. Tétéla éta hiji ubar keur ngabius hébat téh ngan kelamin.

Katilu, jalma sugema kalayan beurat sorangan, nuturkeun diets béda, ukur keur leungit beurat teu bisa. Patarosan ieu kelamin pangalusna merenah. Laju pulsa dina manusa dina éksitasi of 150 ketukan per menit, anu bisa dibandingkeun jeung weightlifter rod ngangkat. Dina ngan salah sahiji jalma kontak seksual nyaeta bisa kaduruk kalori, comparable kana jumlah combusted 15 menit tina ngajalankeun on. Aya babandinganana lianna. Ku kituna, satengah jam bandung lumangsung 200 ngaduruk kalori. Upami Anjeun gaduh sex sahenteuna sakali sapoé, saminggu, anjeun bisa meunangkeun leupas tina 0,5 kg.

Kaopat, jalma gering rutin. Sex ngamungkinkeun ogé nguatkeun sistim imun. Dina getih manusa, nu rutin boga kelamin dina 30% langkung antibodi ti jalma anu henteu. Ieu ngécéskeun yén jalma anu aktif sacara séksual, kurang kamungkinan kana sangsara colds sarta kasakit viral. Ngan inget yen teu dilarapkeun ka jelema kasakit nu dikirimkeun séksual. Dina hal ieu eta leuwih hade tetep ngagunakeun kondom, mangrupakeun akusisi ti mana ayeuna teu aya kasusah.

Kalima, lamun awéwé éta teu wareg ku ukuran tina breasts nya. Tétéla éta sanggama sistimatis bisa ningkatkeun buah dada. Nalika éksitasi kasebut inténsif sirkulasi. Hasilna, pangabisa payudara kelamin biasa nambahan ampir 25%.

Kagenep, lalaki nu geus jadi parah ngapalkeun sarta assimilate informasi. Cukup Oddly, tapi tiap orgasme awéwé hiji naek tingkat nya tina kecerdasan. Numutkeun para ilmuwan ti AS, geus neuleuman nuances bandung di dua laga, dina momen orgasme, sirkulasi getih nyaeta di speed maximumna, ngabalukarkeun getih kasebut jenuh kalayan oksigén aktif. Laun, getih nu ngalir ka sadaya organ, kaasup otak, dimana hipotalamus nyaéta jawab kagiatan moal ukur sistem hormonal, tapi wewengkon jawab prosés kognitif misalna, kayaning latihan. Ku alatan éta, dina mangsa rintakan teu kedah bakti diri informasi sagemblengna Rote, Anjeun kedah nyandak waktos jeung mun geus bandung.

Katujuh, nalika hiji jalma worries insomnia. Saatos kontak seksual malah bobo hadé. Ieu alatan kanyataan yén salila produksi kelamin naek oksitosin - hormon sanggeus dibaca pangaruh ubar keur nengtremkeun. Ieu mangrupa ubar alus teuing pikeun insomnia.

Kadalapan, upami otot manusa téh dina nada goréng. Hatur nuhun kana sex lumangsung latihan ampir unggal grup otot. Pikeun awéwé hal anu penting pikeun ngajaga bentuk hips, glutes, leungeun jeung otot beuteung. Ogé nalika kelamin téh sékrési téstostéron dina getih - hormon, nu pangaruh hébat dina Sistim musculoskeletal sakabéh. Sistimatis kelamin pitulung ngalempengkeun sikep. Ogé ngan 20 menit bandung bisa dibandingkeun jeung workout 30 menit isuk. Ieu naséhat alus keur awéwé ipis anu moal bisa meunang leupas tina beuteung.

Kasalapan, upami raray mucunghul beuki loba tanda sepuh. Sistimatis pitulung kelamin pikeun ngaronjatkeun jumlah kolagén - zat nu bisa nyieun kulit lemes jeung séhat. Ogé nalika kelamin eta lumangsung produksi progesteron, ngaliwatan nu bisa meunang leupas tina jerawat. Numutkeun para ilmuwan ti AS, upami mitra sahanteuna tilu kali saminggu boga baham, lajeng néangan sababaraha taun ngora ti peers maranéhanana, ulah nampi kelamin biasa sanggeus 30 taun olds.

Kasapuluh, jalma nu pangalaman dissatisfaction konstan. Sakapeung, awéwé nu dimimitian ka meunang kesel lantaran nempo gadis geulis, nu ngora, sarta kasampak hadé. Kualitatif kelamin ngagentos sanggup kaayaan kitu. Lamun awewe hears ti lalaki nya, yén Aisyah teh pangalusna, mikir ngeunaan hiji hal goréng ngan euweuh alesan. Mun lalaki hiji hayang hiji awéwé, némbongkeun dirina parasaan-Na, eta leuwih hade narima diri jeung cinta dimimitian.


Ningali video erotis handap:






counters bébas


teu kapanggih