3 ngajawab kana patarosan kagok ngeunaan sex

3 ngajawab kana patarosan kagok ngeunaan sex

3 ngajawab kana patarosan kagok ngeunaan sex

Aya sababaraha jejer dibahas téh ngan uncomfortable. Éta anu sipatna anu ngabalukarkeun salah harti antara mitra dina hubungan intim. Contona, kumaha carana ngajelaskeun hiji dipilih anjeun nu anjeun gaduh ateul dahsyat bari meunang mani-Na dina kulit anjeun? Na kumaha uncomfortable pikeun ngangkat subyek ngerakeun sora anu lumangsung salila kursus sauyunan? Talk ngeunaan eta anu diperlukeun pikeun nyingkahan formasi kompléx béda jeung keur mencegah lumangsungna chill dina hubungan.

Kahiji téma, nu bahan perhatian gede awéwé: naha sauyunan lumangsung sora sarupa "Hitut"? sora kagok pakait sareng dimensi béda tina rarangan lalaki jeung awéwé. Ku kituna, hiji kantong hawa kabentuk has, jadi salila gerak diala salila katun kelamin. Pikeun mastikeun yén anjeun teu ngajalankeun kana masalah ieu, ngalatih otot intim. Samemeh indit ka sapatemon pisan seksual, nyandak waktu pikeun caresses intim. Aranjeunna baris mantuan ngaronjatkeun anggota pasangan keur ukuran maksimum sarta ngagumbirakeun anjeun extent misalna hiji nu bakal sadayana sami, aya sora ieu atanapi henteu. tip sejen: Anjeun bisa lalajo, dina naon posisi lumangsung sora pikaresepeun pikeun anjeun. Eschew postures pikaresepeun tur meunang pelesir maksimum!

kadua éta hiji topik kikuk - skleschivanie mahluk spasm spontan otot intim awéwé, nu anggota ieu pageuh clamped. Ieu nyumbang ka kaayaan sieun salah paham salila sauyunan. Ulah coba narik awak dikonci. Pikeun ngawitan, bersantai, bersantai, kacau mental. Coba mun ngahontal mandi jeung nyandak pancuran haneut. Inget, sadaya ieu anjeun ngagaduhan sapuluh atawa lima belas menit. Upami teu kitu, anjeun kudu nelepon hiji ambulan pikeun mantuan Anjeun ngajawab masalah.

Katilu sual ngaduruk - naon nu kudu bisi tina alergi mun pasangan mani? Kanyataan yén gejala pikaresepeun sakumaha bareuh, redness, itching atanapi nyeri teu salawasna nu "alergi" kana baham, eta mangrupakeun alergi banal mun mani tina lalaki. Spérma dijieun protéin, tur hiji alergi kana protéin nyaéta cukup umum. Dina hal ieu, si cikal bisa ngandung résidu tina dahar pangan favorit Anjeun. Contona, upami anjeun alérgi kana jeruk, tapi pasangan Anjeun geus didahar aranjeunna, anu spérma jalu bakal pikeun awak anjeun ka allergen nu. Sarta alergi ieu masalah di fértilisasi sarta disebut infertility immunological. Untungna, éta curable kiwari. Dina kasus pamakéan contraceptives tiasa alérgi ka aranjeunna. Nyerah dina waktu pamakéan maranéhanana.


Ningali video erotis handap:






counters bébas


teu kapanggih