5 lalaki kasalahan dina mangsa oral sex

5 lalaki kasalahan dina mangsa oral sex

5 lalaki kasalahan dina mangsa oral sex

Ilaharna, dina mitra hubungan intim hadir lisan kelamin. Kadangkala lisan kelamin anu dimimitian coitus, sakapeung eta kabeh datang ka hiji tungtung. Ngan awéwé teu salawasna ngalaman pelesir nyata tina sabaraha lalaki ngalakukeun eta cunnilingus. Loba lalaki ulah ngaganggu pikeun neuleuman saeutik, saméméh embarking dina prosés ieu.

Numutkeun awéwé, aya 5 kasalahan utama dina bagian tina lalaki anu aranjeunna ngaku salila lisan kelamin.

kasalahan munggaran. Mindeng lalaki coba mun grab sungut kabeh nu bisa meunang leungeun maranéhna, dimimitian ngorondang basa, ngegel, ngabandungan, narik biwir na jeung saterusna. D. Ngan awéwé ieu teu meunang pelesir aranjeunna di hal nu ilahar tina touch misalna janten nyeri. Anjeun tiasa coba terangkeun ka lalaki nu anjeunna gently caressed tempat intim, pindah ti hiji tempat ka nu sejen.

kasalahan kadua. Mindeng mangsa oral sex, lalaki anu dimimitian ngocok sirah na. Loba lalaki yakin yén basa caressing mayora jeung awéwé itil kedah rub on tempat ieu irung-Na, poking basa na kana heunceut, bari noel zona hypersensitive of janggot kasar-Na. Diantara hal séjén, éta lalaki kadang pikir nu di moments ieu, pastikeun unggeuk ngeset hiji awewe dina laju nu saluyu. Ngan awéwé teu ngarasakeun eta. Eta kudu dipedar ka lalaki nu sakuduna mah ngalakukeun nu saukur gently tutul biwir na basa jeung bagian swasta tanpa ngabalukarkeun ngarareunah.

kasalahan katilu. Sababaraha lalaki yakin yén itil awéwé kedah aktip ngabandungan. Éta salah yakin yén beuki sengit ganggu (ngabandungan, tarik, rub, jsb) Tungtung itil nu katémbong, beuki a zavedet awéwé. Sababaraha sahiji lalaki nyangka yén méré hiji awewe anu senang saeutik, sarta yén éta eta hurts. Ngajelaskeun ka pasangan Anjeun nu itil nu sanes hiji tempat nu bisa subjected kana siksaan misalna. Itil perlu perlakuan hipu, nya kudu stroking touch lampu ngagunakeun basa, ramo, jeung saterusna. D.

Kasalahan kaopat. Kadangkala lalaki, basa caressing awéwé hiji, ngawitan ngomong hal. Satuju lamun lalaki, nyebutkeun dina sora languid, caressing basa zona erogenous awéwé, éta seru. Tapi lamun lalaki dimimitian ngabandungan atanapi pulas itil nu awéwé urang dina waktos anu sareng nyobian ngomong hal, teras sahenteuna eta Sigana ridiculous. Bisa jadi na salamet, tapi di moments sapertos approaching awéwé orgasme bisa ngaleungit teu datang. Éta leuwih alus pikeun ngajelaskeun pasangan ieu.

kasalahan kalima. Loba awewe teu wareg jeung durasi lisan kelamin. Biasana, lalaki méakkeun dina lisan kelamin teu leuwih ti hiji menit. Nalika aranjeunna ngarasa yen crotch wanoja urang éta baseuh, maranéhna langsung coba mun asup ka dinya. Tapi paling awéwé teu suka, alatan antukna loba jalma cukup ku teu boga waktu pikeun malah haneut nepi. Sajaba ti éta, lalaki mindeng wrongly ditanggap hidrasi awéwé: éta Uap di hal nu ilahar asalna tina ciduh sorangan.


Ningali video erotis handap:






counters bébas


teu kapanggih