Taranjang Ingeborg Dapkunayte jeung Svetlana Pismichenko | Katalog ngeunaan video erotis




Taranjang Ingeborg Dapkunayte jeung Svetlana Pismichenko

pedaran video:


Taranjang dina pilem "Morfin" Ingeborg Dapkunayte jeung Svetlana Pismichenko.
Ingeborg Dapkunayte dilahirkeun Januari 20 1963, dina Vilnius. ramana aktris urang, Peter, Edmund Dapkunas éta hiji diplomat, sarta indungna - a meteorologist. Kolot geus lila digawé di Moscow, sarta putri-Na sumping ka anjeunna mung pikeun liburan. Dina Vilnius, a Ingeborg leutik tetep di lembaga anu ngurus nini, sarta aunts na uncles - dina musisi orchestra téater, saha tuh sagalana yén Aisyah teu ngarasa henteuna lila kolot. Dina opat taun, Ingeborg, ngaliwatan pangaruh ninina Genovaite Sabliene, administrator tina Vilnius Opera jeung Teater ballet, munggaran mucunghul di panggung dina peran ti putra Madame Kukupu dina opera ku Puccini "Cio-Cio-San." Sanggeus "perdana operatic" seni dramatis dina mimitina eta seemed gadis saeutik teu jadi metot, kusabab kurangna tarian, lagu jeung musik. Sajaba ti éta, budak leutik tur nonoman kalawan orientasi ka arah nu langkung lengkep ihwal karir: Ingeborg moal tanpa ayaan, inohong skating jeung basket - olahraga nasional.
salaki kahiji - Arunas Sakalauskas
salaki kadua - Saymon Stouks, hiji sutradara téater Britania. Aranjeunna cerai dina sataun 2009.
Dina Pébruari 2013 taun anjeunna nikah keur katilu kalina.
Svetlana Pismichenko dilahirkeun Nopémber 28 1964, di wewengkon Kostanai of Kazakhstan. Dina 1986 anjeunna lulus ti Leningrad Propinsi Institute of Teater, Musik jeung Sinématografi. Dina taun anu sarua manéhna ngaku kana troupe Teater Lensoviet. Dina taun 1993 meunang persaingan tipi "St. Petersburg Dursasana". Gawe bareng dina téater Déwan Kota Leningrad, milu dina Productions téater "panyumputan ngalawak" jeung Teater Akademis of Comedy. Svetlana Pismichenko nikah, manehna boga anak dua. Pikeun peran dina film "Brother" Svetlana husus dilatih nyetir tram teh.

video nu patali

Nempo leuwih video

Mashkov Maria Vladimirovna

01: 20

pintonan 9 207

nudist

(6 sora, rata-rata: 3,67 kaluar ti 5)

Taranjang Marina Zudina

01: 42

pintonan 6 883

nudist

(7 sora, rata-rata: 4,29 kaluar ti 5)

Angelina Jolie

01: 35

pintonan 6 909

nudist

(10 sora, rata-rata: 4,00 kaluar ti 5)

Taranjang Liza Boyarskaya

06: 16

pintonan 18 833

nudist

(14 sora, rata-rata: 4,14 kaluar ti 5)

Taranjang Renata Litvinova

00: 21

pintonan 7 651

nudist

(7 sora, rata-rata: 4,14 kaluar ti 5)

koméntar

Komentar nu ditutup.



counters bébas


GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!