Naon exhibitionism?

Naon exhibitionism?

Naon exhibitionism?

Ku kituna, exhibitionism - geus meunang pelesir (kelamin), némbongkeun sakabéh sabudeureun rarangan taranjang Na. Beuki sering ti teu exhibitionists - anu lalaki. Sacara umum, éta dicirikeun ku gelar leuwih gede lalaki impotent, sakumaha tipe séjén ngahasilkeun séksual pelesir ditutup keur aranjeunna. Ampir dulur sieun urang ieu. Sanajan teu perlu ngalakukeun ieu, sabab narajang saha iyeu. Ieu kacida bahya. Exhibitionists sieun ngan kusabab stereotypes tangtu. Urang sadaya pikir nu urang ngalaan baju lengkep méméh sanggama, sarta lamun nu ngalaan baju exhibitionist wae di tengah jalan, eta tiasa rada bahaya. Sanajan kanyataanana teu kitu. Pikeun jalma kitu butuh ukur keur manehna anu kantos kokotéténgan. Anjeunna moal anjeun cilaka sagala. Ku jalan kitu, éta psikolog ngarah tina kaayaan seksual anu kahayang misalna hiji (pikeun némbongkeun rarangan maranéhanana di publik) ngan lumangsung dina jalma anu ngagaduhan kompléx seksual. Kadang-kadang jalma ieu saukur sieun lawan jenis, maranéhna bisa jadi sieun sagala awéwé sarta awak taranjang maranéhanana. Kabéh exhibitionists boldly dibewarakeun yén maranéhna teu tingal perverts seksual. Nu jadi alesan nyaéta ieu normal na aya nu lepat sareng éta. Tugas urang misalna - pikeun ngaleungitkeun sagala wates jeung sopan santun. jalma ieu kudu na kekecapan sorangan. Cai mibanda, contona, hiji hal kayaning «Godiving» - ieu téh frase anu hartina "sagala pikeun diri urang sorangan," exhibitionist undressed éksklusif pikeun diri, tanpa saksi. Loba jalma balik kaluar taranjang di taman, sababaraha dikonci taranjang di kantor na jeung karya, tur sababaraha climbs onto hateup wangunan jangkung tur aya nu sunbathing di buligir. Aranjeunna teu nyetél sorangan tugas pikeun meunangkeun perhatian dulur urang. Aranjeunna eusi kalawan naon maranehna ngalakukeun (pikeun bagian teoritis ngeunaan) batur bisa aya bewara di buligir. Kecap Fraisa hartina eksgibiotsionizm sarua tanpa prying panon. Sanajan kitu, ieu lumangsung dina ayana sobat dipercanten anu nyerat sagala chamber na. Kedip-kedip - nu seukeut, ngadadak acara rarangan maranéhna pikeun jalma di tempat umum. Loba ulah: buka cloak di hareup dulur jeung némbongkeun awak taranjang maranéhanana, lifts up rok dirina di hareupeun passers-ku. Loba jalma langsung saatos ngewa yen, sabab kudu senang jeung ngajalankeun on. Bari ngajalankeun jauh teu patut eta, sabab teu saurang bakal balik sanggeus impudent. kamus ieu leuwih loba gagasan, kaasup sababaraha lampah group di tempat umum. Anyar, kasus dimana urang nulungan diri kana kaméra di buligir, lajeng nyebarkeun video ieu dina Internet. Jalma nempo eta jeung maranéhna mikaresep. Loba jalma nanya: kumaha cageur tina ieu? Dokter nyebutkeun yén aya nanaon pajeulit jeung sagala beuki teu mungkin. Cukup maot sababaraha sesi ngeunaan Psikoterapi.


Ningali video erotis handap:






counters bébas


teu kapanggih