Kumaha carana ulah kasalahan salila kelamin?

Kumaha carana ulah kasalahan salila kelamin?

Kumaha carana ulah kasalahan salila kelamin?

Pikeun sauyunan mimiti mun teu ngagem lingerie seksi nu pisan kawas ex lalaki anjeun teu patut eta. Témbongkeun kaéndahan masihan. pangalaman hadé cukup ku geulis, lingerie hipu katut saran Sherry Argov, ditulis dina karya dirina dijudulan "Jalang ieu lalaki nikah".

Tanpa pesenan kaduga

Pamakéan nandakeun pementasan kalawan kostum teu dianjurkeun. Salila kelamin heula teu kudu nganiaya imajinasi lalaki, contona, jas Madonna urang. inisiatif Ieu sigana anjeunna ngan disiapkeun mangrupa naskah anu geus sababaraha kali dites jeung ditémbongkeun dina kahirupan awéwé kieu urang.

tetep modesty

Ulah nyingsieunan manusa rupa Toys dimaksudkeun pikeun kelamin, tali, cangkalak jeung alat nu sejen nu disimpen dina pacilingan Anjeun. Ieu bisa lumangsung éta, sanggeus ningali kabeh ieu, anjeunna bakal ngarasa leuwih aman.

Masihan prakarsa dina leungeun lalaki

Dina tahap awal hubungan wangunan ulah coba mun némbongkeun pasangan Anjeun sakabeh susunan trik seksual maranéhanana. Mun anjeun pisan palinter di hal ieu, nu lalaki nu bisa nyangka maneh tina angka nu gede ngarupakeun tumbu.

Ulah dipiceun pakean diri

Ulah rurusuhan nepi ka luh kaluar baju nya jeung terjun kana ranjang. cuti tarian érotis pikeun dessert. Najan kanyataan yén anjeun kalawan pasangan a nu ngaduruk kalawan gairah, hayu anjeunna ngalaan baju maneh lalaunan.

Ulah ngagem hiji lalaki kondom

Coba mun pretend nu mimiti nu katingali kondom hiji, ulah némbongkeun anjeunna trik. Jadi maneh bakal kasampak kawas profésional leres dina bisnis ieu rasa goréng kalimah. Mun lalaki teu boga kondom jeung anjeunna, méré anjeunna na teu patut eta, utamana lamun iket ieu geus dibuka. Upami teu kitu, anjeun tiasa memicu paranoid fit. Refrain ti frase "Jeung kuring ex-mitra sadaya kontrol kalahiran." Kalem tur confidently nyaritakeun lalaki nu kondom nu diperlukeun munggaran anu diparentahkeun.

Запах

Lalaki kawas lampu jeung rasa hipu. Lamun milih catetan parfum ka ambeu ieu teu amis teuing.

darajad

Janten attentive kana kaunggulan-Na, sakumaha tiap lalaki ngemutan eta sombong, tapi sabab henteu badag teuing massa kompléx. Naon ieu, anjeun kudu datang ka reueus tur pangrojong pasangan na. Ulah maén gadis saeutik, nyobian disada sora bubudakeun, nganyatakeun parasaan, sarta saterusna. D. Anjeun saukur tiasa nyandak minat.

catetan di handap

Mun lalaki nu tinggal sareng anjeun peuting pikeun kahiji kalina, teu nawiskeun anjeunna sagala asesoris dipikabutuh pikeun lalaki (baju jero, sikat huntu, agul). Anjeunna bisa meunang gambaran anu sakabeh pakaya ka anjeunna warisan ti tilas pasangan Anjeun. kamar mandi kudu aya sampo pikeun sato (lamun neundeun piaraan anjeun), guna nyegah moments kagok.

Ulah dipaké dina ranjang meres

Ulah jadi hipu harewos kana ceuli manusa, anjeunna Anjeun janari, anjeun ogé mibanda eta, tur Anjeun bakal salawasna babarengan. Hiji lalaki teu kudu nyaho yén awéwé éta téh rék ngolo-ngolo manehna. Ulah hilap, lalaki mangrupa hunter ku alam, anjeunna mana on karasa, sarta awéwé nu willingly surrenders. Muhun, tangtu, nyaeta di pisan awal hubungan.

sasarap

Sia teu ningali film damang, anu némbongkeun yén isuk-isuk lalaki nu kudu salawasna nyieun kopi jeung krim, mawa kana ranjang sarapan. Anjeun pokolduyte di dapur Nyiapkeun sarapan, sarta ngirim eta leuwih krim teh, sakumaha anu kasebut anjeun teu inuman kopi tanpa aranjeunna.

Sagalana tetep saperti saméméh

Sagala lalaki weruh, sanggeus wengi cinta wanoja ngantosan hiji syahadat sarta aksi saterusna, nu dimimitian ku kecap "Di dieu di panungtungan kami babarengan" jeung tungtung "Anjeun kudu ayeuna kawas hiji lalaki jujur ​​mun nikah kuring." Naon masalahna. Ogé sadar kabeh ieu, pasangan nu hayang kumaha bae narik jauh. Teu perlu ngaku cinta nya pikeun manehna, tapi di waktu nu sami tur teu bisa cicing acuh. kabiasaan Anjeun kedah jadi lamun euweuh kungsi kajadian. Kalakuanana unpredictably, kadang cukup ku teu ngajawab telepon, ingkar kunjungan. Dina hal ieu, manéhna baris ngawitan nyadar yén hal anu salah, jeung deui, kawas lalaki leres, baris dimimitian neangan anjeun.


Ningali video erotis handap:






counters bébas


teu kapanggih