nagara nu na bandung

nagara naon - sarta kelamin ieu

nagara naon - sarta kelamin ieu

Dina artikel analitik ieu, disusun pilihan fakta metot ngeunaan lovemaking di nagara béda. Ulah rék bersantai sarta ngamangpaatkeun wisata Seks atawa gawé bareng pikeun pindah ka nagara sejen? Pastikeun maca sakabéh ngadadak, informasi ieu baris mantuan anjeun pikeun manggihan pasangan atawa ulah kasalahan.

Cina

Hayu urang mimitian ku Cina. lalaki Cina domestik ngan sirik, sabab dina statistik dina bodo ragrag Cina ngeunaan mitra seksual 20! Ieu ogé diitung rata waktos kelamin di nagara ieu, nu éta ngeunaan 20 menit. Dina Karajaan Tengah ngeunaan 10 persén warga make Toys salila kelamin, sarta 24% tina mitra teu kapikiran nempo bahan porno.

Anjeun kagungan gambaran yén awéwé Cina anu liberated na sadia? Meureun éta, tapi leuwih ti 60% urang Cina teu nyaho kumaha carana ngajaga diri tina AIDS jeung panyakit séjénna nu patali jeung kelamin. Kondom, nu ngahasilkeun di parusahaan Cina Jizzbons nangtung dina 80% langkung mirah ti produk sarupa, tapi kualitas nu pisan kirang - di 30% kasus éta jumlah hiji produk karét ngarecah. Kudu ati lamun meuli contraceptives.

Brazil

Dina sagala hirupna hiji lalaki Brasil boga kelamin jeung rata-rata pasangan 15. Panjang rata sanggama mangrupakeun 19,6 menit. Ngeunaan Toys kelamin weruh 21% populasi. Ampir unggal sababaraha dewasa séksual teu ngalawan diajar postures anyar bari nonton pilem porno.

Najan kapercayaan umum yen katresna Brasil paling liberated, pamadegan religius rampant nagara urang sarta dangong ketat arah chastity. Numutkeun statistik, kalolobaan katresna nikah virgins, tapi moal saméméh maranéhna Resort ka anal tur lisan kelamin, nu teu mangaruhan status "polos" maranéhanana.

Jepang

Di dieu kaayaan rada goréng. Dina salah sahiji pasangan akun 13 awéwé. Waktu rata spent dina kelamin Jepang nyaeta 15 menit. Sanajan kitu, méh saréréa migunakeun Toys kelamin nalika kelamin - 33%. Kahareupna 49% pasangan resep lalajo porno jeung mitra maranéhanana. Dina majalah Jepang tiasa gampil Ngaiklan kaulinan kelamin, ampir unggal koran boga kolom érotis. The karakter paling populér pikeun kaulinan peran-maén di Jepang nu dianggap "randa daya teu upaya".

Amérika Sarikat

Di nagara ieu, salah sahiji lalaki kudu 10 awéwé. Rata lilana sanggama - menit 19. Porno cinta di Amérika, 56% lalajo eta rutin. Kahareupna nu Toys kelamin teu tanpa nengetan alatan - 46% pasangan make eta dina joys maranéhanana. Di momen, pamarentahan nagara ieu geus invested loba duit ngamajukeun tampikan hubungan seksual sateuacan nikah. Sanajan kitu, statistik ngabuktikeun sabalikna - jalma anu tetep virginity maranéhanana resmi (sakumaha dina kasus kalawan Brasil) mindeng ngangluh kasakit dikirimkeun séksual. Aranjeunna keur aya di kelamin anal tur lisan kelamin, sarta sanggeus kawinan, ulah make contraceptives.

Aprika Kidul

Di nagara ieu, 60% populasi nu hiji avid porno! Ieu kudu dicatet yén naon nu disebut komuni di Afrika Kidul, nagara Éropa bisa dianggap salaku pelecehan seksual. Ampir pakewuh kapaksa kudu bandung di gaw nu. Anu masih bakal jadi nanaon, tapi rahayat nagara ieu mangrupakeun sikap pisan négatip mun kondom, kusabab naon Afrika Kidul geus meunang lima nagara paling kainféksi ku kasakit dikirimkeun séksual. Numutkeun statistik, unggal awéwé katilu, anu umur teu ngaleuwihan 25 taun, jadi korban perkosaan.

India

Sugan ieu teh nagara paling éléh di dunya. Salila hirupna, nu hina India nya ukur 4 katresna. Ngeunaan Toys kelamin kadenge ukur 8 persén nu nyicingan, sarta ningali video porno sagala 22%. Tapi, ampir unggal nu nyicingan India sahenteuna sakali ngadatangan kota depraved disebut courtesans, dimana maranéhna hirup éksklusif awéwé ngaruksak.

Ngelingan yen baheula peradaban ieu masihan dunya buku éndah "Kama Sutra". Pikeun tanggal, karapihan reigns di nagara éta. Meunangkeun nikah ngan parawan. Sanajan kitu, Hindu percaya ka meunang sababaraha pangaweruh ngeunaan sex perlu pikeun sakabéh. Malah sababaraha sakola nampa sababaraha kanyaho seksual.


Ningali video erotis handap:






counters bébas


teu kapanggih