Naon intim hairstyles kiwari di vogue?

Naon intim hairstyles kiwari di vogue?

Naon intim hairstyles kiwari di vogue?

Dina usum panas, nalika panas teu ngidinan mun teu ngagem loba teuing baju, awéwé coba mun kaciri lalaki dina sakabéh kamulyaan na. Tur upami Anjeun salah pikir tina emansipasi wanoja, nu geus dikumpulkeun pikeun didatangan nudist pantai, A sauna atawa ngan mun kaget na tercinta, paling pilihan pangalusna keur ieu teukteukan buuk intim!

Loba didieu bisa muncul pertanyaan basajan: enya, malah loba anjeun bisa ngalakukeun, nyaeta loba pilihan? Untungna, enya - pisan! Dina salons kageulisan modern kana sex-teukteukan buuk diperlakukeun kalayan tanggung jawab anu sarua, kitu ogé kana cukuran biasa.

Urang niatna nyarankeun sangkan cukuran misalna hiji éksklusif di salons, tapi moal di séjén "clandestine" establishments, employing ahli mampuh tur aya hiji risiko catching hiji kasakit inféksi.

sauyunan Barber kedah merta dianggo dina sarung karét sarta ngagunakeun Haircutting hiji hijina instrumén disposable. Mindeng pisan, di arsenal bandung-stylist boga mesin cukur leutik, gunting jeung pinset, nu mangpaat pikeun digawé pohara rupa. Mun rarancang cukuran aya sia husus, eta ngajadikeun ukur mesin. Tapi lamun hoyong anu aslina, anjeun bakal kudu nerapkeun malah panawar nyeri. Contona, taun ieu téh cukuran pisan fashionable disebut "ibun", nu mangrupakeun komposisi whorls na monogram, dicét dina warna pérak, pohara cocog pikeun awéwé jeung kulit poék

Aya gaya séjénna ngeunaan sex-haircuts: pussy, oray, senter, kukupu, kembang, zebra. Lamun milih cukuran a Anjeun kudu ati-ati. Lamun condong jadi kaleuwihan beurat, strip ipis "zebra" moal kasampak rada ridiculous, kahareupna

Naon intim hairstyles kiwari di vogue?

Naon intim hairstyles kiwari di vogue?

katresna ceking teu persis nyocogkeun ka bushes multi berwarna badag. Pastikeun konsultasi kalayan ahli anu bisa mantuan Anjeun pikeun milih pilihan pangalusna keur sex-teukteukan buuk.

Lalaki oge bisa nyieun aslina kelamin-teukteukan buuk. The haircuts paling populér pikeun lalaki nyaéta: Playboy Bunny, dollar, profil awewe. Sanajan kitu, hairstyles ieu bakal gawé pisan teuas, nu baris merlukeun leuwih waktos. Pikeun teukteukan buuk ieu teu leungit bentuk na sanggeus sababaraha minggu, perlu deui diluyukeun-ka salon kageulisan.


Ningali video erotis handap:






counters bébas


teu kapanggih