Nudism na naturists

Batur di dunya mutuskeun pikeun balik ngojay di baju na sigana naha urang geus jadi isin bagian tangtu awak. Tapi aya jalma sejen - aranjeunna mimiti sunbathe taranjang, tanpa baju. Nudism lahir di akhir abad ka 19

Nudism na naturists

Nudism na naturists

tur mimitian di Jerman. baju mandi lajeng ngalaman penampilan moal priglyadny. Maranéhanana éta teror tina sababaraha urang. Tétéla jadi dina sesa swimwear sarta mimiti meunang leupas tina. Sunbathers tanpa baju geus datangna bareng ngawangun hiji grup ti nudists. Istilah "nudism" nyokot akar tina kecap Perancis "buligir", anu hartina "taranjang". Novosdelannye nudists filsafat operasional tina arah jeung sababaraha karya dina téori nudism: Buku kayaning "The kultus of nudity" jeung "nudity" dina waktu-Na nya kawentar. "Tifal" pisan gancang mucunghul jeung organisasi publik mimiti disebut nudists. Moal lami deui sumping daerah mimiti sésana tanpa baju - Park "lampu Free". Dokter di Perancis jeung humor na pikagumbiraeun ngajemput pamanggih nudism sarta dijieun loba artikel ngeunaan bahaya cocog mandi. Ieu aranjeunna anu masihan sésana bulistir nami "naturism". Sedengkeun kecap "nudity" ieu compromised ku rupa-rupa majalah érotis. Sarta di tungtungna teh thirties di Perancis geus dijieun sababaraha spas husus sarta klub pikeun maranéhanana anu resep bersantai di buligir. Malah sumping kaluar hiji majalah biasa sababaraha dedicated ka nudists sarta sésana maranéhanana.
Tapi kamajuan dina ngembangkeun nudism éta lajeng nalika pangusaha enterprising geus sadar yén jalur ieu mungkin earn moal goréng. Kusabab 40-ies mimitian ngamekarkeun jaringan nudists disebut "panonpoé klub". Kiwari, ampir unggal nagara di Resort, aya hiji tempat peristirahatan handapeun FKK kode. Istilah FKK - hails ti Jerman Frei Korper Kultur sarta hartina "budaya awakna bébas". Nu kawentar tur pangbadagna resorts misalna - Cap d'Agde, nu aya dina Perancis. sakabeh kota ieu nudists, dimana nu bulistir sagalana ti drivers taksi mun padagang!


Ningali video erotis handap:




 

counters bébas


GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!
teu kapanggih