Naha teu wanoja sanggeus ngalahirkeun teu hayang kelamin?

Naha teu wanoja sanggeus ngalahirkeun teu hayang kelamin?

Naha teu wanoja sanggeus ngalahirkeun teu hayang kelamin?

Ampir satengahna awéwé sanggeus kalahiran anak ulah kelamin. Naon alesan nu? Alesan tiasa seueur, sababaraha di antarana atra, batur nu leuwih halus. Tapi unggal ngabalukarkeun bisa ngaleungitkeun, jadi hal anu penting pikeun narékahan pikeun manggihan cara pikeun ngajawab masalah.

Salah sahiji panyabab paling umum ngeunaan kurangna kahayang seksual di awéwé sanggeus ngalahirkeun téh weariness banal. Awéwé devotes sadayana waktos ka bayi nu. Mun beuki salaki teu mantuan, manehna boga malah leuwih hésé. Dina hal ieu, awéwé nu sacara fisik sarta nyapekeun mental, aya dina tegangan konstan. Ieu jelas yén di moments misalna, manéhna kudu aya kahayang pikeun mibanda kelamin. Marengan ieu, awéwé nu kabentuk hiji ngahina ka salakina, lantaran anjeunna teu gaduh pitulung sarta rojongan nya.

Tapi masalah ieu sagemblengna solvable. Jang ngalampahkeun ieu, rethink dangong maranéhna pikeun palaksanaan commitments domestik. Kahiji, anjeun kudu utusan sababaraha tanggung jawab na ka salakina, kaasup miara orok. Satuju, lalaki hiji bisa dipercaya mandi orok, ngaganti nu "diapers", nu meuli produk, walks kalawan anak. Di moments ieu, awéwé nu bisa bersantai. Sajaba ti éta, kagiatan gabungan malah leuwih ngahiji spouses, maranéhna bakal kapentingan umum anyar, hasilna kahirupan sex maranéhna pikeun normal.

Если это не помогает, женщина всё так же устаёт, то стоит пробовать заниматься сексом не в ночное время, когда женщина падает от усталости, а в дневные часы? когда малыш спит.


Ningali video erotis handap:




 

counters bébas


GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!
teu kapanggih