Sex di Rusia saméméh revolusi

Kiwari loba jelema nyebutkeun yén nonoman abad XXI sagemblengna leupaskeun kabeh prinsip moral. Tapi butuh katingal, sarta anu taun 100, atawa mungkin 150 sababaraha taun ka pengker.

Sex di Rusia saméméh revolusi

Sex di Rusia saméméh revolusi

Naon lajeng éta moral. Naon lawan di jauh, tapi teu jaman baheula.
Dina arsip ngeunaan sajarah wungkul bisa manggihan kasus heubeul tina kapal sarta sagala rupa rékaman pulisi. Érotis, herang, majalah trendi dina eta dinten ieu mah. Kumaha éta kelamin dina eta dinten? Kumaha jeung naha kahayang jalma mibanda kelamin? Dina data pikeun manggihan jawaban ka patarosan teh teu gampang. Hayu urang nalungtik naon.
Pra-revolusioner kelamin dina Tsarist Rusia pikeun analisis laporan yudisial jeung pulisi.
skandal seks dina interval nu sarua terus ngoyagkeun propinsi béda. Jalma tina rupa-rupa teu dosa saeutik. Di padésan, a bestiality pisan flourishing na sodomy. Incest umumna henteu kaget saha.
Hayu urang nempo kasus tani Gavrilov, nu geus lolos ti landowner Asipova. Di pulisi bray patani pamariksaan cursory nyatakeun yén anjeunna ngungsi alatan multitude of pelecehan ku tuan tanah teh. Ieu naon anu dijelaskeun dina laporan: ". Gentleman nu acted disumputkeun Oud di evo, Gavrilova, anus" panalungtikan kapanggih yén pidaryuga Asipov ngandung harem homo pinuh ku jalma ngora ti 17 mun 23 taun.
Sarta eta Bayushkeva Pangeran. Bunuh narajang sopan ka putri ti pagawé. Umur katresna ranged ti 10 mun 14 taun. Pangeran-pedophile deflower katresna saeutik dina diri

Sex di Rusia saméméh revolusi

Sex di Rusia saméméh revolusi

restroom. Kusabab aya nanaon ngadeg, teras anjeunna acted boh kalawan ramo atawa bahan dina leungeun. Pikeun hal nu eta ieu napel leuwih 230 rupa dugaan ngeunaan meta kekerasan ngalawan barudak.
Sarta dina kanyataanana saurang profésor Kazan éta bukti yen anjeunna nuju Wayang kulit tina tani. profésor Ieu barudak kejem jeung bloodthirsty keok, kapaksa kudu bandung jeung anjing greyhound nya. Dina ahir sagala kurban ditelasan bari photographing sagalana. Professor of kriminal kapanggih gantung - ieu mah bunuh diri a. pulisi henteu néangan penjahat teh.
Bisi Salomina Samaun.
Samaun-dipikawanoh perang Rusia-Turki, kungsi hiji leg, tapi mondok hiji kahirupan sex aktip kalawan indungna sarta putri-Na tercinta. Salila période tina cohabitation brutally ditelasan dua barudak na, anu bore anjeunna putri ti anjeunna. Samaun ieu narima pikeun sakabéh pangadilan - 10 taun kuli teuas.
Bisi imam Andrew.
Deacon-zoophyte geus bray ku tani satempat ieu katuhu dina adegan kajahatan - bray katuhu dina sapi di waktu paling aktif. Disabit meuli sato profan diteundeun di ieu ditutup.
Numutkeun laporan pulisi jalma taun dipikawanoh yen crypts di patilasan éta pisan populer di kalangan PSK. PSK anu dipiceun sarta langsung dina pakarangan gereja teh. rékaman ieu teu kapanggih dina hikayat garéja saeutik.


Ningali video erotis handap:






counters bébas


teu kapanggih