Sunbathing topless: kasebut nyaéta dimungkinkeun atawa henteu?

Dina resorts domestik jeung luar nagri nu beuki kapanggih satengah taranjang katresna geulis anu Sunbathing topless: kasebut nyaéta dimungkinkeun atawa henteu?leuwih seneng sunbathing toplessHartina, tanpa bagean luhur swimsuit nu. carita mana nu kahiji ventured mun sunbathe awéwé Perancis topless. Bersaing pikeun jawara sareng maranehna bisa iwal nu Papuans, anu teu sanajan nyaho naon swimsuit a, tapi indit "topless".
Unggal awéwé naha manehna perlu milih sunbathe topless atanapi masih nutupan bagean luhur swimsuit nu. Tapi, ngeunaan kumaha carana sunbathe, jadi dimana diijinkeun sarta dilarang nempatkeun sahandapeun sinar panonpoé charms anak, kudu nyaho unggal mojang. usum liburan panungtungan bisa inget pikeun waktu warga panjang Albania. Di nagara ieu aya komedi situasi: ngeunaan 30 wisatawan Skandinavia resep mun sunbathe topless dina pantai di Tirana. Kahareupna sakabeh batur anu geus di pantai ieu, teu hayang endure nu antics tina katresna, jeung geura direspon mun ku ngalungkeun batu jeung keusik. Dina ieu kaayaan eta kapangaruhan moal ukur awéwé, tapi ogé aparat penegak hukum. Aranjeunna teu nyaho basa asing tur teu sanajan sadar kumaha ngajelaskeun kaayaan kiwari awéwé taranjang. Pembela mesen locals dituduh "indulging di idleness na debauchery". situasi panasaran ieu direngsekeun ngan sanggeus dua jam, nalika ieu mungkin pikeun manggihan panarjamah kana ngajelaskeun wisatawan Skandinavia nu di Albania panonpoé tanpa luhureun leotard nu mastikeun dilarang. Salaku hukuman, katresna meunang pinalti cukup badag pikeun naon geus aranjeunna Ngalanggar aturan ngalaksanakeun.
Eta sia emphasizing nu bans sapertos anu pantai umum jeung ampir unggal nagara Muslim, kitu ogé Maladéwa, Thailand, Indonesia jeung Sri Lanka. Ku jalan kitu, Thailand tacitly dianggap puseur wisata sex kitu, aya oge anu larangan dina sunbathing tanpa luhureun leotard nu. Pikeun palanggaran norma etika diatur hukuman ukuran menak. Di Uni Éropa kaayaan teu sakumaha basajan. Paling anyar, administrasi Paris ditumpukeun larangan teu ukur dina sunbathing topless, komo sunbathing teuing eksplisit

Sunbathing topless: kasebut nyaéta dimungkinkeun atawa henteu?

Sunbathing topless: kasebut nyaéta dimungkinkeun atawa henteu?

bikinis on pantai Seine umum. Dina artikel na meunang panties populér tango. Komo violators paling geulis aturan ketat geus ngantosan teu ngan kalakuan cucungah nu juara tina norma moral, tapi oge hukuman dina jumlah eur 40.
Teu kabeh macet, aya resorts mana topless sunbathing ampir teu kaget saha di dunya, komo deui, eta malah wanti. Copacabana Beach, anu perenahna di Rio de Janeiro, dianggap tempat pangalusna pikeun sunbathing topless. Bagean luhur swimsuit nu yakin aya bagian nu tangtu atavism. kaayaan téh sarupa di Basisir pearlescent vast di cerah California, San Diego.
Aya tempat dimana éta maké tina swimsuit bra sarta teu kasampak sanggeus - a pantai Angle Beach, jantung hiburan Bali urang nightly. Topless dieu ngarasa jadi kode pakéan tangtu. Tur upami Anjeun salah boga kahayang pikeun ngarasakeun tetempoan hebat tempat, didieu anjeun bakal salawasna jadi bungah, ngan bagean luhur tina swimsuit Anjeun kudu nyumput deui dina kantong pantai.
Di Pulo Perancis disebutna St. Barts, hadé katelah Pulo St. Bartholomew, pisan nyaman jeung nudists on pantai. Gadis éta sunbathing tanpa luhureun leotard, hiji henteu bakal nengetan, sabab norma ieu kabiasaan nu diwenangkeun.
Sunbathe topless atanapi dina jas mandi - éta nepi ka anjeun, tapi anjeun kudu inget pantai dimana nudity mastikeun dilarang, dina mangsa nu bakal datang deui bakal nulungan urang nyingkahan kaayaan pikaresepeun salila perjalanan.


Ningali video erotis handap:






counters bébas


teu kapanggih